Älvtorpet.

Om oss

Om Älvtorpet

Älvtorpet äger och förvaltar fastigheter i centrala Sollefteå med närhet till både centrum, älv och natur. Vi är mycket måna om att alla hyresgäster ska trivas hos oss. Om det finns något vi kan förbättra lyssnar vi gärna.

Våra fastigheter

G0012971

Djupövägen 17 – 29 & Älvgatan 2

Kvarteren Älvtorpet och Bostället, även kallade Guldkusten, är mycket tidstypiska 60-talshus. De gestaltar idéer från sin tid om att bygga hyreslägenheter på den mest solbelysta delen av södra älvstranden och med stadskärnan på gångavstånd. Husen byggdes i park med garage för att ha mycket utrymme för bilar. Lägenheterna är trivsamma och väldisponerade.

Just nu finns det lediga lägenheter i denna fastighet. Klicka på knappen nedan för att utforska dessa.

20230906_090359 (1)

Strandgatan 8 & Storgatan 21

Vackert belägen fastighet invid Ångermanälven. Den ligger på gågatan i stadskärnan med både närhet till natur och service.

Denna fastighet är för tillfället fullt uthyrd. Klicka på knappen nedan för att skicka in en intresseanmälan så meddelar vi dig när en ledig lägenhet finns tillgänglig.

20220905_123221 (1)

Skolgatan 2

Den tidigare skolan på Remsle är sedan länge ombyggd till små lägenheter med kokvrå. De är lämpliga för tillfälligt boende i Sollefteå, sk. långtidsboende eller long stay

Vi har för närvarande ca 23 små lägenheter med kokvrå lediga för företag som behöver boende under perioder för sina anställda. Välkomna att höra av er för mer information.